Gym App

Beste leden, per 1 februari voeren wij een prijsverhoging van €2,50 toe op alle abonnementen. Dit door de professionalisering van de sportschool, waarbij wij o.a. per 1 februari overgaan naar een platform/reserveringssysteem.

Deze app is te downloaden onder vechtsportcentrumzwolle in de app stores. Met deze app voorkomen we overvolle lessen, kan je je eigen abonnement beheren, het rooster bekijken en dus je training in- (en uit)plannen én de shop bekijken.

Meld je aan met je eigen e-mailadres en vul je persoonsgegevens aan. Achter de schermen zullen wij er voor zorgen dat je huidige abonnement/strippenkaart in je account komt te staan. Je hoeft dus bij een lopend abonnement niet zelf iets aan te schaffen om credits te krijgen om mee te kunnen trainen!

Credits? Ja! We gaan werken met credits via de app. Bij abonnement voor 1x trainen per week ontvang je maandelijks 4 credits. Voor 2x per week 8, en bij onbeperkt, ontvang je onbeperkt credits. Deze credits kan je zelf inzetten wanneer je wil. Kom je niet meld je dan minimaal 2 uur voor de training af, waarmee je andere clubgenoten de kans geeft om toch nog te komen trainen als zij op de wachtlijst staan. Meld je je niet op tijd af, dan verlies je je credit van die les. Ben je door de credits heen en wil je extra komen trainen? Geen probleem! Schaf een losse les aan en daarmee dus 1 credit die jij weer kan inzetten voor een training. De credits die je ontvangt zijn voor die maand gelding en stapelen niet op wanneer je ze in die maand niet gebruikt.

Download de app en meld je aan! Onze dank is groot met jullie hulp bij een soepele overgang naar de app. Kom je er niet uit dan staan wij uiteraard voor jullie klaar. Bel, mail of app ons, of spreek een van ons aan in de sportschool.

Wij hopen op jullie begrip.
Fijne dag!🥊