Meest gestelde vragen

Hieronder een overzicht met de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Bel of app op het nummer 06-40943468 of stuur een mail via de contact pagina.

Vraag & Antwoord

 • Moet ik mij aanmelden om mee te doen met een gratis proefles?
  Nee je hoeft niet per se van te voren aanmelden. Je kunt binnenlopen en meedoen met ons zonder te hebben aangemeld. Heb je toch nog vragen? Geen probleem, je kunt ze stellen via de mail of telefoon.
 • Het is mijn eerste keer en ik heb geen ervaring met vechtsport, kan ik wel meedoen?
  Natuurlijk! Iedereen is ooit eens begonnen als een beginner en er wordt rekening gehouden met dat het je eerste keer is.
 • Wat neem ik mee naar een proefles?
  Wij hebben leenmateriaal, zoals bokshandschoenen en scheenbeschermers. Neem zelf een handdoek mee, een bidon(duurzamer) en natuurlijk makkelijk dragende sportkleding.
 • Ik vind het spannend om mee te doen en weet niet of het iets voor mij is.
  Begrijpelijk! Eerste keer, geen ervaring en dan ook nog eens vechtsport! Spannend! De sfeer in onze sportschool en trainingen worden door onze leden omschreven als gezellig, laagdrempelig, sociaal en sportief. Kletsen tussendoor mag natuurlijk, maar er wordt ook fanatiek getrained! Sociaal en sportief!
 • Ik kan de sportschool niet vinden!
  Een veelgestelde vraag na een aantal rondjes te hebben rondgereden. Waar moet ik nu zijn?! Google geeft als afbeelding nog een grote zandbak weer. Wij zijn gevestigd aan de drukke Ceintuurbaan gekoppeld aan de A28. Vlak voor het PEC Zwolle stadion, tussen de Firezone (tankstation) en ALLSAFE Mini opslag is er een nieuw bedrijventerrein waar de sportschool gevestigd is. Klik hier voor een plattegrond.
 • Mag ik keren op de Ceintuurbaan bij het Shell tankstation?
  Het antwoord is; Ja, dat mag! Let wel op het verkeer dat wil afslaan!
 • Ik heb een les gemist, mag ik deze een andere keer inhalen?
  Natuurlijk! Kon je deze week niet sporten en wil je volgende week een les inhalen of op een andere dag meedoen? Dat mag!
 • Ben ik gekoppeld aan de les waarvoor ik mij heb ingeschreven?
  Nee, je kunt altijd switchen van les. Wil je de ene week meedoen met boksen en de andere week met de kickboks les of een bokszaktraining? Dat mag en voel je vrij om het uit te proberen! Elke training is anders.
 • Ik wil mijn abonnement upgraden naar 2 of 3 keer per week, kan dat?
  Ja! Je kunt ten alle tijde je huidig abonnement upgraden.
 • Mijn kind is 5 jaar, mag hij/zij meedoen met de jeugd lessen?
  We beginnen met de leeftijd van 6 jaar, alleen soms is er een uitzondering. Het kan zijn dat uw kind van 5 jaar mee kan gaan met de groep. Het kan ook zijn dat hij of zij nog net te jong is. Hierin geven wij duidelijk aan of het kan of dat het nog niet verstandig is om deel te nemen met de groep. Toch proberen? Dat kan! De ene dag is ook niet de andere, vaak na twee keer een proefles mee te hebben gedaan is het wel duidelijk. In dit geval is een tweede proefles kosteloos.
 • Ik heb een social deal strippenkaart, hoe gaat het nu verder?
  Je kunt je aanmelden en je voucher in laten scannen en 5 keer meedoen met de les die jij wil uitproberen!
  Wij kunnen de strippenkaart maar eenmalig inlezen. De overige lessen in goed vertrouwen zelf bijhouden.
 • Hoe schrijf ik mij in als lid?
  Dat kan door middel van een inschrijfformulier. Vraag er naar in de sportschool of print hem zelf uit en neem hem de volgende keer mee. Je kunt het inschrijfformulier hier downloaden.